Всі сесії зберігаються в Вашому меню "Сесії", яке можна обрати вгорі сторінки:

З поданого переліку можна обрати будь-яку сесію та повернутись до панелі вчителя, щоб переглянути результати або змінити налаштування. Сесії не мають терміну зберігання та завжди будуть у Вашому акаунті незалежно від плану використання.

В Classtime Преміум також можна додавати класи, з якими Ви працюєте, та фільтрувати сесії для кращої систематизації.

Did this answer your question?